De werkwijze van Yobbing

De werkwijze van Yobbing

Wij geloven in de kracht van flexibilisering. Wij zien dat organisaties zich meer gaan toeleggen op hun kernactiviteiten en meer een projectmatige structuur krijgen. De behoefte aan ontzorging en outsourcing is het logische gevolg daarvan. Door jarenlange ervaring begrijpt Yobbing de personeelsvraagstukken en dilemma’s waar u als ondernemer mee te maken heeft. Onze flexibele inzet van de juiste medewerkers biedt de oplossing.

Wij richten ons op jouw behoeften

Yobbing richt zich op uw behoefte aan de juiste persoon op de juiste plaats. Waar de bestaande personele bezetting in bepaalde periodes niet voldoet en nieuwe mensen aannemen nog niet aan de orde is, biedt flexibiliteit van medewerkers een oplossing. U kunt zich richten op uw klant, de beheersing van uw kosten, omzet en marge. Yobbing is uw transparante business-partner waarbij u uw werving- en selectievraagstukken met een gerust hart uit handen kunt geven.


De kernwaarden van Yobbing

 

Betrokken en dienstverlenend
Yobbing heeft aandacht voor u en uw situatie. De klant staat centraal. Yobbing is uw flexpartner en geeft u persoonlijk flexadvies. Yobbing biedt uitstekende service, een luisterend oor en lost vraagstukken op. De tevredenheid van onze klanten en hun medewerkers is voor ons van groot belang. 

Menselijk en respectvol 
Yobbing waardeert de mens in zijn omgeving en werkt met respect voor de medewerkers in uw onderneming.

Kennis en deskundigheid
Wij hebben kennis en expertise op het gebied van HR en verwachten dit ook van klanten en de branches waarin zij opereren.

Ambitie
Ambitie zit in ons bloed. We streven er altijd naar om onszelf te overtreffen en te vernieuwen. Onze dienstverlening moet altijd de hoogst haalbare zijn en blijven. Alleen dan zijn wij tevreden.

Transparant
Alles wat Yobbing doet is transparant. Of het nu gaat om de dienstverlening, arbeidsvoorwaarden of financiële afwikkeling: wij werken open en inzichtelijk.


De belangrijkste voordelen als je met ons samenwerkt

  • Pro-actieve werkwijze
  • Ervaring in diverse branches
  • Snel schakelen
  • Persoonlijk maatwerk
  • We zoeken uit naam van úw bedrijf
  • Optie tot opbouw kwalitatief kandidatenbestand voor langere termijn
  • Toegang tot landelijke vacaturebanken
  • Exclusief advertentievoordeel voor partners

Waarmee kunnen wij u helpen?

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt