Yobbing & MVO

Wat ons sociaal drijft, is een betere samenleving

Een samenleving waarin iedereen meedoet en naar vermogen bijdraagt, waarin mensen echt samen leven en er aandacht is voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Bij Yobbing geloven we niet alleen in een andere betere samenleving, maar maken we iedere dag concrete stappen in de goede richting. Samen met onze partners en klanten realiseren we doorbraken door mensen te inspireren en verbinden. Het is een kwestie van de juiste personen en bedrijven aan elkaar verbinden. En dat is exact wat Yobbing Sociaal doet.

De wereld is aan het veranderen

Mensen willen meer regie. Gemeenten willen en moeten loslaten. Er wordt steeds meer een beroep gedaan op informele zorg. Onze oplossing: weg met de hokjesgedachte en de grenzen. Kijken naar mogelijkheden van iedereen. Combineren van eigen kracht en ondernemerschap.

Wij gaan uit van de kracht van mensen, van de ondernemer tot de burger

Wat kunnen zij, wat willen zij? Waar willen ze samen aan bouwen, samen aan werken? Maar altijd met in ons achterhoofd het creƫren van werkplekken. Fulltime of voor een paar uur. Of het nu gaat om te werken aan MVO of om samen met andere ondernemers vraag en aanbod in werkgelegenheid beter op elkaar af te stemmen; Yobbing helpt gemeenten met de bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar de arbeidsmarkt.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt