Ontmoet Yobbing

Onze filosofie

De filosofie van Yobbing is erop gebaseerd dat wij werkgevers zoveel mogelijk willen ontzorgen. De arbeidsmarkt flexibiliseert en administratieve processen, regels en risico’s verlangen steeds meer tijd van ondernemers. Yobbing neemt de uitvoering en verantwoordelijkheid van personele diensten over. Onze klanten kunnen zich hierdoor focussen op hun ondernemerschap, tijd en geld besparen en risico’s minimaliseren. 

De kracht van flexibilisering

Ontzorging en flexibiliteit zijn de kernpunten waar onze dienstverlening op is gebaseerd. Maar uiteindelijk draait het om mensen: uw en onze medewerkers. In nauwe samenwerking benutten en vergroten wij hun kennis, ervaring en talent, zodat ieders ambitie waargemaakt kan worden. 

Ontmoet ons team

Lisanne – Operationeel Manager

Hi, ik ben Lisanne en ik werk sinds april 2015 bij uitzendbureau Yobbing. In 2015 ben ik gestart als intercedent en op dit moment werk ik fulltime als Operationeel Manager. Ik krijg energie van het actief meedenken bij (lastige) vraagstukken van onze werkgevers en het zien van kansen waar andere die laten liggen. En uiteraard het succesvol groeien van dit bedrijf met behulp van dit mooie team.

Contact met Lisanne? Mail direct naar lisanne@yobbing.nl.

Janneke – Administratief medewerker 

Hi, mijn naam is Janneke en ik ben sinds 1 december 2019 werkzaam bij Yobbing. Ik ben begonnen als intercedent maar inmiddels liggen mijn taken bij de administratie. Dit was voor mij een hele leuke stap in mijn werkzaamheden, omdat ik graag voor de puntjes op de i zorg. Onze medewerkers kunnen altijd bij mij terecht voor vragen over het salaris, de loonstrook, reserveringen en cao.

Contact met Janneke? Mail direct naar janneke@yobbing.nl.

Maartje – Accountmanager 

Hi! Mijn naam is Maartje en ik ben sinds augustus 2018 aan het werk bij Yobbing als recruiter. Het leukste aan mijn werk is de juiste match maken tussen onze klant en de uitzendkracht, maar ook het contact met mensen. Je kunt bij mij terecht voor vragen en advies. Dit kan voor zowel werk gerelateerd maar ook persoonlijke vragen rondom je werk. Voor mij is niks te gek!

Contact met Maartje? Mail direct naar maartje@yobbing.nl.

Alicja – Sales intercedent

Hallo! Mijn naam is Alicja, en sinds februari 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het Yobbing-team als sales intercedent. Ik probeer zoveel mogelijk mensen te vinden die op zoek zijn naar werk. Die nodig ik uit voor een intakegesprek. Afhankelijk van wat ze kunnen en willen, kijk ik of we passende vacatures hebben bij onze opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Laat het mij weten, ik kom graag met jou in contact en wellicht kunnen we elkaar op korte termijn helpen! 

Contact met Alicja? Mail direct naar alicja@yobbing.nl.

Joanna – Recruiter

Hi! Mijn naam is Joanna en ik ben sinds januari 2022 werkzaam bij Yobbing als Poolse recruiter. Het leukste aan mijn werk is het contact met de Poolse arbeidskrachten om ze te helpen met het vinden van hun droombaan. Ook vind ik het fijn dat ik bij Yobbing de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Werkzoekende en onze Yobbers kunnen altijd terecht bij mij voor vragen omtrent werk. Mijn kwaliteiten zijn vooral geduldigheid en zorgzaamheid, wat ik graag wil overgeven aan onze Yobbers.

Contact met Joanna? Mail direct naar joanna@yobbing.nl.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt