Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag voor ons die u niet op onze site heeft gevonden? Wij hebben een lijst gemaakt van de meest gestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom werkt Yobbing met een BackOffice?

Het op een correcte manier verlonen van werknemers vergt veel tijd en kennis. Door de veranderende wetgeving is het belangrijk dat deze kennis optimaal is. De kracht van Yobbing ligt in het maken van de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Daar besteedt Yobbing haar tijd volledig aan. Onze BackOffice heeft personeel in dienst die volledig op de hoogte zijn van de juiste wet- en regelgeving. Hierdoor heeft Yobbing meer tijd voor haar specifieke activiteiten en kunnen meer werkzoekenden worden geplaatst.

Bouwt een werknemer reserveringen en pensioen op?

Jazeker. In Nederland is het verplicht voor werkgevers om werknemers reserveringen op te laten bouwen. Denk hierbij aan vakantiegeld, vrije uren, doorbetaling op feestdagen zoals Kerst en Pasen en de opbouw van (plus) pensioen. Per gewerkt uur bouwt iemand vakantiegeld en vrije uren op. Over de doorbetaling op feestdagen en de opbouw van (plus) pensioen gelden andere regels. Hierbij is het bepalend hoe lang een werknemer bij Yobbing werkt. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kan ik zonder afspraak langskomen op kantoor?

Ons kantoor is gevestigd op het industrieterrein in Uden (niet in het centrum). Er is altijd iemand aanwezig om u te woord te staan. Wilt u zeker weten dat wij voldoende tijd voor u hebben? Maak dan van tevoren een afspraak.

Zoeken jullie zelf nog personeel?

Yobbing zoekt altijd goed en betrouwbaar personeel als aanvulling op het team. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij ons op kantoor? Neem dan contact met ons op!

E-mailadres: info@yobbing.nl
Telefoonnummer kantoor: 0413 725 705
Telefoonnummer Whatsapp: 06 414 015 22
Telefoonnummer mobiel: 06 286 512 58

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt