Werving en selectieWat houdt werving en selectie in

Uw personeel door Yobbing geregeld

Als ondernemer wilt u zich bezig houden met uw core business. Daarom ondersteunt Yobbing midden- en kleinbedrijven bij alle fasen van het recruitmentproces. U kunt dan doen waar ú goed in bent: ondernemen. Middels onze dienstverlening helpt Yobbing u uw vacature professioneel en betaalbaar in te vullen. Yobbing Werving en selectie staat met persoonlijke aandacht, betrokkenheid en korte communicatielijnen klaar voor ondernemers die op professionele wijze personeel aan willen trekken. Wij werven gemotiveerd en gekwalificeerd personeel voor u in elke branche en op ieder niveau.

Hoe werkt werving en selectie?

Wij stellen alleen de beste kandidaten aan u voor. Relevante CV’s van kandidaten worden geworven middels social media, eigen netwerken en vacaturebanken. Binnengekomen CV’s worden gescreend op uw selectiecriteria. De kandidaten worden tijdens een telefonisch selectiegesprek volledig getoetst op hun achtergrond, motivatie en karakter. Vervolgens nodigen wij de geselecteerde kandidaten uit voor een persoonlijk gesprek. Zijn wij na dit gesprek tevreden, dan vindt er een gesprek plaats met de klant.

Wat kost werving en selectie

Direct weten wat Werving en selectie voor uw organisatie kost? Neem contact met ons op voor uw persoonlijke offerte op maat.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt