Yobbing Uitzendgroep neemt uitzendbureau Nieuwebaan.nl uit Oss over.

Met trots maken wij bekend dat Yobbing Uitzendgroep per 1 Juli 2023 uitzendbureau Nieuwebaan.nl uit Oss overneemt. De overname is het resultaat van de aanhoudende groei van Yobbing en is onderdeel van de filosofie om steeds de beste en meest aantrekkelijke flex-oplossingen te bieden aan klanten. 

Nieuwebaan.nl staat bekend als een betrouwbaar uitzendbureau met uitstekende dienstverlening en klantgerichte aanpak. Met haar focus op matching van talent met de juiste vacature heeft Nieuwebaan.nl al zeer veel werkzoekenden geholpen bij het vinden van een leuke passende baan en ook veel werkgevers ondersteund bij het aantrekken van gekwalificeerde professionals. Yobbing is er trots op dat zij door deze overname het succesverhaal van Nieuwebaan.nl kan voortzetten. Dat doet Nieuwebaan.nl voorlopig onder eigen naam.

Yobbing heeft een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare, communicatief sterke en toonaangevende speler in de lokale uitzendbranche. Yobbing heeft zich altijd gericht op het bieden van hoogwaardige diensten, het opbouwen van sterke relaties en het creëren van duurzame oplossingen door duidelijke communicatie. Met de overname van Nieuwebaan.nl kan Yobbing haar expertise, werkgebied en diensten-aanbod verder uitbreiden, zodat er nog beter aan de wensen en behoeften van klanten en kandidaten kan worden voldaan.

Er wordt gezamenlijk toegewerkt naar een naadloze overgang voor bestaande klanten en kandidaten van Nieuwebaan.nl. De persoonlijke benadering, het hoge serviceniveau en de deskundige ondersteuning wordt voortgezet. Bovendien profiteren we gezamenlijk van de synergie-voordelen en resources van Yobbing om een nog breder scala aan kansen en mogelijkheden te bieden aan zowel werkzoekenden als werkgevers.

De overname stelt Yobbing in staat om meer impact te creëren op de lokale arbeidsmarkt. Yobbing innoveert voortdurend en geeft de garantie dat zij alles in het werk stelt om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Met ons gezamenlijk talent en gedeelde visie kijken we vol vertrouwen naar de toekomst en zijn we vastbesloten om onze kwaliteits-standaard hoog te houden.

Onze dank gaat uit naar alle klanten, kandidaten en medewerkers van Nieuwebaan.nl die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het succes. We waarderen dit vertrouwen en zullen er alles aan doen om de best mogelijke ondersteuning te blijven bieden. Samen zullen we toewerken naar een zo optimaal mogelijke kwaliteit van onze dienstverlening.

Voor vragen of informatie mbt deze stap staan we altijd klaar om u te woord te staan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een prachtige toekomst vol kansen en groei.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Wij werken volgens normen evenals dat parters ons kwalificeren

Yobbing & MVO

Duurzaam, sociaal en ethisch

Online-me Samen-werkt